Våra värderingar och vad vi erbjuder

Merresors värderingar är Handling, Ansvar, Nytänkande och Samspel. Våra värderingar ska vara en vägledning i det dagliga arbetet både i kundmötet och i mötet med kollegor.

Merresor erbjuder en kreativ arbetsmiljö med stora kontaktytor i ett företag med god stämning och många skratt. Kanske är det du som blir en viktig del i vårt team?

Företaget befinner sig i en spännande tillväxt- och utvecklingsfas och ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren i branschen.

På Merresor är du en del av en internationell koncern där utvecklingsmöjligheterna är goda. Arbetsplatsen är belägen i Cityterminalen på Klarabergsviadukten 72 i Stockholm.

Inom Merresor söker vi alltid kollegor som brinner för att ge service och träffa människor. Här värdesätter vi individuell prestation såväl som gemenskap och samspel. Vi vill ge våra kunder bästa tänkbara upplevelse och samtidigt värna om miljön som vi lever i.

Vi arbetar till exempel sedan flera år tillbaka med initiativet "Smart körning". Målet med "Smart körning" är att minska vår bränsleförbrukning genom att anpassa vår körning och samtidigt öka komforten för våra resenärer. Pengarna vi sparar på detta delas sedan mellan företaget och förarna.

Lediga tjänster inom Merresor >