Våra varumärken

Flygbussarna

Flygbussarna erbjuder prisvärda och bekväma busstransporter till och från Sveriges sju största flygplatser. Varje år görs mer än fyra miljoner resor med Flygbussarna, varav den absoluta majoriteten av resorna utförs med biobränsle. Vi arbetar aktivt med att reducera vår miljöpåverkan genom smart körning och att utöka andelen bussar på biobränsle. Flygbussarna har ca 470 anställda med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.
Flygbussarna logo

Båtbussarna

Båtbussarna erbjuder resor till och från färjelägen i Nynäshamn (Destination Gotland), Stadsgården (Viking Line) och Värtahamnen (Tallink Silja). Båtbussarna erbjuder även turer till Djurgården från Värtahamnen och Stadsgården.
Båtbussarna logo

Snälltåget

Snälltåget erbjuder prisvärda och personliga tågresor mellan Malmö och Stockholm. På vintern erbjuder Snälltåget dessutom resor till Åre och Vemdalen och på sommaren till Berlin. Varje år åker ungefär 400 000 resenärer med Snälltåget. Snälltåget är mindre än de flesta aktörer i tågbranschen och kan därmed ge en mer personlig resupplevelse. Huvudkontoret ligger i Malmö och har cirka 35 anställda.
Snälltåget logo

Bussakuten

Bussakuten beställer, planerar och koordinerar transporter åt verksamheter vars transporter inte kommer fram, blir försenade eller kommer till fel ställe. Bussakuten är en av marknadsledarna inom trafikledning och ersättningstrafik. Bussakutens kännetecken är professionellt bemötande, hög servicenivå, ansvarstagande, anpassningsförmåga och ständig kvalitetsutveckling. Företaget har cirka 20 anställda med kontor i centrala Stockholm.
Bussakuten logo

Flygbussarna Charter

Flygbussarna Charter erbjuder kundanpassade bussresor med moderna, säkra och bekväma fordon och förare med lång erfarenhet och hög servicekänsla. En resa med Flygbussarna Charter är mer än en transport från A till B. Flygbussarna Charter sätter upplevelsen i centrum och glömmer inte bort detaljerna som bidrar till helheten. Flygbussarna Charter har cirka 60 anställda med kontor i Sollentuna.
Flygbussarna Charter logo